Pappardelle s paradajkami, paprikou a klobáskou ♥

Jednoznačne si omáčku na cestoviny robím ja, nekupujem ju. O to viac, keď je leto a krásnych paradajok je plno. Veď prečo si nespraviť cestoviny presne podľa svojej chuti bez akýchkoľvek konzervantov? 


Ako sa varia cestoviny, isto všetci dobre viete, preto sa zameriam na omáčku. 

Spením si 2 cibule na kokosovom (alebo olivovom) oleji do zlatista, nakrájam si 6 paradajok, ktoré nelúpem, pretože budeme omáčku mixovať. Po pridaní paradajok povaríme aspoň 10 minút a môžeme mixovať do hladka. Omáčku osolíme, okoreníme (ja som dala červenú papriku a čierne korenie), pridáme bobkový listčervenú papriku nakrájanú na malé kúsky, klobásku a opäť necháme ďalších 15 minút povariť.

Omáčka je hotová a doporučujem uvarené cestoviny ešte opiecť na panvici spolu s touto omáčkou a posypať dobrým syrom Pecorino

Jednoducho skvelý a rýchly obed

Dobrú chuť 
Anabel


Komentáre