Grilovaný zubáč v slaninke ♥
PR článok
Táto rybka má vďaka svojmu množstvu zubov jednoznačné pomenovanie - zubáč. Nemá takmer žiadne kosti a jeho mäsko je jemné, chudé, ale zároveň veľmi pevné.
Zubáč je podľa môjho názoru vysoko cenený z kulinárskeho hľadiska a hodí sa na varenie, pečenie, smaženie a grilovanie.
Ingrediencie
- filety zo zubáča
Exklusiv Radoma od Ryby Žilina
- tenké plátky slaninky
- šampióny
- cherry paradajky
- hrsť pistácií
- maslo
- soľ, korenie, limetka
- bazalka
Postup
Základom celého receptu je chutná a čerstvá ryba, ktorú si nechám aspoň dve hodiny rozmraziť v izbovej teplote a potom ju opláchnem vo vlažnej vode. Usušenú rybu v suchej čistej utierke nasolím, okorením, a pokvapkám limetkou.
praje
Komentáre
Zverejnenie komentára