Nepečená maškrta s ríbezľami ♥

KTO MÁ CHUŤ NA KOLÁČ?
Dovolím si povedať..
že v týchto ukrutných horúčavách málokto. Nechce sa mi pri teplote 33 stupňov zapínať rúru na 200. PRETO... si dáme dnes nepečený zákusok podľa môjho receptu, čo dom dal. 
 Nebudem veľa vypisovať, fotky napovedia určite viac.


1. za hrsť ďatlí, za hrsť orechov, štipku nepraženého kakaa a chia semiačok posekám v sekáčiku uuplne na jemnulinko. Takéto množstvo je tak pre jednú osobu, resp. malá kruhová formička.

 2.  Moje "cesto" potlačím do otváracích menších formičiek, očistím si ríbezle, nachystám šľahačku. 
.. do šľahačky som dala stužovač, radšej bio.



3.  Ríbezle takisto napresujem do formyčky, aby sa tam ešte zmestilo veeľa veeľa šlahačky.




4.  "Vuala", vybratý koláčik z formičky, navrch posypem kokosom, opäť ríbezle a pokvapkám medom.

 5.  tu mala byť fotka čo bolo vnútri.. 
ale nestihla som fotiť ...

komu sa podarí, nech pošle fotku :)

Anabel

Komentáre

  1. Mňam, to je super nápad. Takové malé osvěžující zákusky :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Presne tak, v takom počasí boli ríbezle naozaj osviežením :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára